Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Unikalny pomysł na serwer

adx52x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich userów mpcforum !

Chciałbym zaczerpnąć od Was opini o serwerze jaki mam zamiar wypuścić w przeciągu najbliższycg dni . Będzie to serwer na którym zakładamy gildie oraz dążymy do rozbudowy jej . Co odróżnia ten serwer od pozostałych "SV+F" ? Przy wejściu na serwer mamy wybór między dwoma klasami tj. paladyn oraz łowca , paladyn co 24h ma prawo do otrzymania ekwipunku (kitu) oraz posiada możliwość uruchomienia ochrony raz na jakiś czas , łowca natomiast może wykonywać podwójny skok , który ułatwia mu ucieczke przed wrogiem lub łatwiejsze dostanie się w trudnodostępne miejsca . Łowca może używać także niewidzialności , która dezaktywuje się przy uderzeniu przeciwnika lub moba , przy uderzeniu na niewidzialności łowca nie zadaje praktycznie żadnych obrażeń . Każda z tych klas może aktywować swoją umiejętność gwiazdą umiejętności którą dostaje na start . Dodatkowo każda z klas ma osobny spawn , w przypadku paladyna jest to duzy okazaly spawn ,natomiast w przypadku łowcy mała dziupla . System klas jest pisany od zera przez team serwerowy . Piszcie co byście chętnie zobaczyli na tym serwerze i czy wgl. pomysł się Wam podoba , serwer jest w 85% gotowy ,zostaje jeszcze spolszczenie paru komend oraz dodanie kilku mechanizmów ulepszających rozgrywkę . // Pisane z telefonu .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Prace nad serwerem idą pełną parą , większość komend od gildii jest już po polsku , niedługo także świetna mapa ze zróżnicowanymi mobami na poszczególnych biomach . :)

polaczeniej.png

Opublikowano

@up Ehh ta konkurencja <3 .

polaczeniej.png

Opublikowano

@UP

Jaka konkurencja? ; o Po co masz zamiar robić kolejny serwer, który będzie działał przez miesiąc, nikt na nim nie będzie grał, a ty zajmiesz się na kilka dni w "robienie plików" (i tak zapewne wszystko z gotowca). Pobudujesz sobie gównianą mapę, na którą i tak nikt nie będzie chciał się patrzeć. Serwer nie ma przyszłości. Aby teraz zrobić coś fajnego, unikalnego to wystarczy mieć DOBRY pomysł, reklamę, znajomości oraz dobrą maszynę (nie mówię tutaj o 10gb ramu).

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Android wez sie zamknij juz bo ty sam nic nie wiesz i nie umiesz tylko krytykujesz i nabijasz posty bez sensowymi odpowiedziami tak samo jak z tematem o zyskach tez gadasz glupoty

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

&nbsp;

Android wez sie zamknij juz bo ty sam nic nie wiesz i nie umiesz tylko krytykujesz i nabijasz posty bez sensowymi odpowiedziami tak samo jak z tematem o zyskach tez gadasz glupoty

&nbsp;

Od kiedy na forum jest zabronione krytykowanie kogoś wypowiedzi? Piszę sobie tutaj co chce, bo mogę. Nabijam posty? To ty teraz spamujesz, nie ja.

Żeby nie było offtopu,

Nie bierz się nawet za serwer, bo i tak nie "wypali". Przez kilka dni pogra może z 50 osób, potem im się znudzi. Wymyśl coś bardziej konkretnego (unikalnego), załatw sobie ekipę, reklamę, a najważniejsze - dorośnij. Posłuchaj dobrych rad RZAPCI.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Pomysl nawet, nawet, ale wazne jest to aby serwer w trakcie jego dzialania byl ulepszany. Dodawane jekies nowosci.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

@up Proste , że będą dodawane nowości , właśnie skończyłem pisać system kodów premium rozdawanych raz na jakiś czas na np. eventach . :)

polaczeniej.png

Opublikowano

@ref Proszę pisać swoje opinie , serwer niestety nie wystartuje prędko , ale pliki są praktycznie gotowe , niestety brak funduszy . Nie oznacza to jednak , że serwer nie wystartuje w przyszłości . :)

polaczeniej.png

Opublikowano

Serwer jakiś naprawdę oryginalny nie jest, wiele z tych rzeczy wymienionych jest na normalnych serwerach, ale jednak jest kilka nowości, które umilałby grę.
Dodatkowo pomysł nie jest jakiś bardzo skomplikowany, więc każdy gracz raczej by sobie poradził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...